'Nuff Said

'Nuff Said

GRATIS VRIJDAGEN
vr 30 aug 19:00
  • vr 30/08/24
    19:00
    OLT Rivierenhof, Deurne
  • GRATIS


In juli en augustus kan je elke vrijdag naar een gratis show in OLT Rivierenhof komen. Van comedy over clubavonden tot middagshows vol nostalgie, een hele zomer lang! De Gratis Vrijdagen zijn een samenwerking tussen OLT Rivierenhof, De Klap en District Deurne. Je hoeft geen tickets te reserveren, maar vol is vol. Kom dus zeker op tijd wil je zeker zijn van een plaatsje!

 

‘Nuff Said werd groot in Antwerpen en vertakte de afgelopen 16 jaar naar podia in Genk, Turnhout, Leuven, Rotterdam en Amsterdam. Een avond 'Nuff Said staat garant voor een show met verse namen en straf talent, van comedy en hiphop tot soul en spoken word!

Huisband Lucid Lucia Collective brengt een feest vol jazz, funk en groove. Host Soe Nsuki praat de avond aan elkaar én Kisa begeleidt je met de strakste beats!

 

Jeron Dewulf
Acteur, improvisator, comedian en bekend van populaire reeksen als 'Foute Vrienden' en 'Advocaat van de Duivel'. In 2006 won Jeron Dewulf het WK Impro in Berlijn en ondertussen is hij toe aan zijn derde show, 'Latin Lover'.

 

K.ZIA
Geboren in Brussel, maar opgegroeid over de hele wereld. En tegenwoordig neergestreken in Berlijn. Deze verbluffende singer-songwriter brengt je alternatieve R&B, soul, pop, trap en afrobeat. K.ZIA toerde als achtergrondzangeres met haar moeder Marie Daulne (Zap Mama) én deelde het podium met haar vader tijdens zijn shows voor Cirque du Soleil. K.ZIA is dus praktisch geboren op de planken en dat voel je! Sinds haar debuut EP, 'RED', is ze zowel headliner als opener voor artiesten als Sampa The Great, Omar Lyefook, Tayla Parx of Kota the Friend.

 

Micadha
Mis deze 18-jarige Antwerpse sensatie met Argentijnse roots niet! De ziel van blues, de flair van jazz, de catchiness van pop én de groove van reggaeton. Micadha is de ultieme genre-blender. Haar stem sleurt je mee op een onvergetelijke trip door de muzikale landschappen van haar roots. Micadha staat op het punt de wereld te betoveren en ze begint met jou!

 

Ish Ait Hamou
Schrijver, danser en choreograaf Ish Ait Hamou omschrijft zichzelf het liefst als 'storyteller'. In 2014 debuteerde hij met 'Hard hart', het begin van een reeks straffe literatuur. Met in 2023 zijn recentste én persoonlijkste boek tot nu, 'De theorie van de 1 of 2'. Een essay uit bestaande overdenkingen, levensbepalende vragen, maar ook vol emotie en persoonlijke groet.

 

Jandino Asporaat
Deze Nederlandse comedian gaat als een speer. Of het nu met zijn cabaret of tv- of filmwerk is, everyone loves Jandino. In 2005 won hij de Persoonlijkheidsprijs van het Cameretten Festival. In 2011 krijg hij zijn eigen tv-show, 'De Dino Show'. Sinds 2013 presenteert hij programma's die makkelijk miljoenen kijkcijfers halen. Net zoals zijn Bon Bini-films, de populairste Nederlandse franchise van de afgelopen decennia. In 2024 trekt hij opnieuw langs theaterzalen met zijn nieuwe comedyshow 'Therapie'.

Onderdeel van