INTERESSANT OM WETEN

BANCONTACT
Tickets en drankjes betaal je in De Klap, Cinema Rix en Buurtbar Barix gewoon met bancontact!
EIN-DE-LIJK, horen we je denken. #cashless

AANVANGSUUR EN LAATKOMERS
De voorstellingen in De Klap en Cinema Rix beginnen stipt op het vermelde uur. Een uur voor de voorstelling begint gaan de ticketbalie en de bar open. Laatkomers kunnen (bvb op vraag van het gezelschap) geweigerd worden.

WIFI
Je kan gebruikmaken van gratis Wifi. Het netwerk heet 'Stad Antwerpen gratis wifi', je hebt geen paswoord nodig. En als je je smartphone dan toch in de hand hebt: deel je ervaring en tag ons op je sociale media!

LEEFTIJDEN
Bij familievoorstellingen vermelden we steeds een leeftijd. Gelieve jongere kinderen niet mee te nemen naar een voorstelling voor oudere kinderen. Soms is de inhoud ongepast (enge scènes, expliciete taal of gevoelige thema's), duurt de voorstelling te lang of is ze te ingewikkeld voor jongere kinderen. Baby's of te jonge kinderen en hun begeleiders kunnen de toegang tot de voorstelling geweigerd worden.

Bij voorstellingen en workshops is het steeds de bedoeling dat kinderen begeleid worden door een volwassene, tenzij anders vermeld.

HUISDIEREN
Huisdieren zijn niet toegelaten in onze gebouwen. Geleidehonden vormen een uitzondering omdat ze als begeleider dienen van een bezoeker. Graag wel even vooraf melden als je tickets wil reserveren, zodat we je geschikte plaatsen kunnen geven.