Abba4u

ABBA4U

GRATIS VRIJDAGEN
vr 30 aug 14:00
  • vr 30/08/24
    14:00
    OLT Rivierenhof, Deurne
  • GRATIS


In juli en augustus kan je elke vrijdag naar een gratis show in OLT Rivierenhof komen. Van comedy over clubavonden tot middagshows vol nostalgie, een hele zomer lang! De Gratis Vrijdagen zijn een samenwerking tussen OLT Rivierenhof, De Klap en District Deurne. Je hoeft geen tickets te reserveren, maar vol is vol. Kom dus zeker op tijd wil je zeker zijn van een plaatsje!

 

ABBA4U is dé ABBA tribute band van eigen bodem! De band ABBA hoeft geen introductie. Van hun overwinning op het songfestival in 1974 tot aan hun split in 1982 scoorden ze de ene wereldhit na de andere. Ze verkochten ongeveer 385 miljoen platen en tot vandaag is hun muziek nog steeds razend populair, bij jong en oud.

ABBA4U is niet de zoveelste coverband. Deze achtkoppige live band bestaat uit professionele muzikanten die allemaal hun sporen verdiend hebben bij tal van artiesten uit het Belgische muzieklandschap: K’s Choice, Vaya Con Dios, Gunther Neefs, Soulsister, Mama’s Jasje, Boogie Boy… om er maar een paar te noemen. Meer dan 10 jaar geleden begonnen ze samen uit pure liefde ABBA4U. Een match made in heaven en dat voel je tijdens hun live shows! Met hun eerbetoon aan de hits van ABBA bezorgen ze je een memorabel concert vol ambiance en nostalgie!

Onderdeel van