NAFT

NAFT + Pachyman

GRATIS VRIJDAGEN
vr 23 aug 19:00
  • vr 23/08/24
    19:00
    OLT Rivierenhof, Deurne
  • GRATIS


In juli en augustus kan je elke vrijdag naar een gratis show in OLT Rivierenhof komen. Van comedy over clubavonden tot middagshows vol nostalgie, een hele zomer lang! De Gratis Vrijdagen zijn een samenwerking tussen OLT Rivierenhof, De Klap en District Deurne. Je hoeft geen tickets te reserveren, maar vol is vol. Kom dus zeker op tijd wil je zeker zijn van een plaatsje!

 

NAFT
NAFT is een uniek instrumentaal tech-housefenomeen uit België, bestaande uit Floris De Smet, Tom Heynssens, Robbe Latré, Niels Van Paemel, Geraard Buyck en Dimitri Defossé. Vier blazers en twee drummers brengen een beukende muur van techno- en housebeats waarin de grens tussen akoestische en elektronische sounds vervaagt. De band schept een sonic universe met blazer-synths en hybride drums. Blazers experimenteren met effectpedalen en een unieke combinatie van akoestische en elektronische drums blendt in een licht ontvlambaar goedje dat doet daveren, dansen en raven!

 

Pachyman
De Puerto Ricaanse multi-instrumentalist Pachy García heeft een sterke voorliefde voor Jamaicaanse sounds. Met zijn band Prettiest Eyes verzamelde hij een unieke en zeer uitgebreide collectie goedkoop opnamemateriaal. Met al dat materiaal bouwde Pachy zijn eigen opnamestudio, 333 House, en begon hij muziek op te nemen die doet denken aan de vroege reggae pioniers zoals Scientist en King Tubby. Hij documenteerde hoe hij zelf alle instrumenten inspeelde én als producer aan de slag ging. Met een uitzonderlijk aanstekelijke repertoire tot gevolg! Grooven, grooven en nog eens grooven!

Onderdeel van
Pachyman