Hanna Vandergoten

Klassiek

Van de bovenste plank

Er staat een nieuw seizoen met nagelnieuwe concerten klaar voor jullie. We mochten de afgelopen jaren getuige zijn van de verbazingwekkende kwaliteit van de projecten die in het conservatorium gemaakt worden. Ook dit seizoen kan je genieten van het beste dat er in dat gebouw aan De Singel groeit. Er staat terug veel jong talent op het podium. Kom ze ontdekken voordat ze te groot worden voor Deurne.

Tegelijk hebben we zowel in het najaar als in het voorjaar een flinke traktatie voor jullie op poten gezet. Niemand minder dan Jos van Immerseel komt het seizoen aftrappen. Hij doet dat met Schubert, waarmee hij aanvankelijk ook startte in zijn historische uitvoeringspraktijk. In het voorjaar komt het onlangs jarige Oxalys ensemble Max Bruch spelen in een grote bezetting. Al 30 jaar vertegenwoordigen zij het beste van wat kamermuziek te bieden heeft. Beide magistrale concerten kan je reserveren aan ons reguliere cavaconcert tarief. Wees er snel bij!

Achter de schermen wordt er door residenten ook gewerkt aan nieuw materiaal. Zo komt bijvoorbeeld het zeer beloftevolle Koi Collective een nieuw programma bij ons maken. Uiteraard tonen we jullie wat daar uit de bus komt. Hier en daar een verrassing in het midden van het seizoen, ook dat komt er allemaal aan. Hou onze website dus zeker in de gaten.

Activiteiten