Naakte Aap

Het concept Naakte Aap is geniaal in zijn eenvoud. Al meer dan 10 jaar vindt het plaats in het centrum van Antwerpen, om nu herboren te worden in de gezellige foyer van Cinema Rix. Waar anders dan in Deurne gaan straffe artiesten, functioneel naakt, ‘smossy’ en exclusiviteit hand in hand?

Tijdens een Naakte Aap doet de artiest tijdens een eerste luik zijn goesting zolang het maar niet gewoon onderdeel is van zijn vast repertoire. Hij brengt het verhaal achter een lied, een anekdote, brengt een probeersel voor een nieuw nummer, een cover van een idool, een gedichtje ... Alles kan! Onze gast doet dit solo of met een extra begeleidende muzikant. Maar geen full band dus.

In de pauze schrijft het publiek vragen en verzoekjes op: kan je eens iets van Dylan
spelen? Wat is je favoriete kinderliedje? Met welke artiest wil je eens samenwerken? Welk nummer zou je aan wie willen opdragen?

In een tweede deel leest de artiest de briefjes on stage en doet er (n)iets mee want hij beslist zelf waar hij wel of niet op ingaat. Niemand weet wat er gaat komen, heel erg ‘naakt’ dus, maar het is net dat onvoorspelbare dat het voor iedereen zo uniek maakt.

BELANGRIJK!
Tickets voor de Naakte Aap worden verkocht via onze nieuwsbrief! Een maand voor de voorstelling staat in de nieuwsbrief een ticketlink. Enkele dagen later kan je zelf online kaartjes kopen. Omdat de plaatsen beperkt zijn, kan je maar max. vier kaartjes per persoon kopen.

Ontvang je onze nieuwsbrief nog niet?

SCHRIJF JE HIER IN OP DE NIEUWSBRIEF

 

DIT ZIJN ONZE NAAKTE APEN: