JEF

GEANNULEERD

Christian Lo
ontbijtfilm
zo 26 mei 09:30
  • zo 26/05/24
    09:30
    Cinema Rix, Deurne
  • 10 EURO | 5 EURO (kansentarief)

‘Beste Klanten,

De laatste ontbijtfilm van het seizoen wordt helaas geannuleerd. Wie al tickets had krijgt die terugbetaald. Er is ook goed nieuws: We richten ons volop op een nieuw spetterend filmseizoen dat we binnenkort bekend maken. Vergeet niet dat er tijdens de zomervakantie een hele reeks concerten in het OLT te beleven vallen. We wensen iedereen een fijne zomer en zien onze filmklanten graag terug vanaf september!!!’

 

Aanstekelijke feelgoodfilm vol innemende personages, een vermakelijke maar begripvolle inkijk in het perspectief van kinderen op de wereld.

De BFF van voetbalfan Ella is haar oom Tommy, die een kapsalon heeft en de enige is die haar begrijpt. Maar dan komt daar plots een zekere Steve op de proppen, die met alle aandacht van haar bestie gaat lopen! Er zit voor de jaloerse Ella niets anders op dan de relatie te saboteren, met alle hilarische gevolgen vandien. Mini-Zlatan en oom Bestie geeft perfect weer hoe het vanbinnen voelt om een kind te zijn. De vrolijke film vertaalt hoe verschillend kinderen en volwassenen met jaloezie omgaan, en is een zonnige les in openheid en verdraagzaamheid.

VANAF 6 JAAR
Animatiefilm, NL/NO/SE, 2022, 80’ 
Regie: Christian Lo 
Nederlands gesproken

GEANNULEERD

9:30 uur ontbijt
10.15 uur film

Inclusief aansluitend een workshop gebaseerd op de film.