Wannes Cré

LAPDAG [6-12 jaar]

Lap
zo 21 apr 13:00
  • zo 21/04/24
    13:00
    Tickets groep 1
    Cinema Rix, Deurne
  • 10 EURO | 3 EURO (kansentarief)

LAPdag is een familiedag waar jong en oud ondergedompeld worden in een gehele ervaring van kijken, spelen en bewegen. Op deze familiedag speelt LAP in de eerste plaats haar succesvolle voorstellingen Willen Meten Wat Wij Weten en Time Play.

SPRING, STOP, HOOG, WOW! Time Play is een locatievoorstelling waar twee dansers elkaar en het publiek uitdagen op spelende wijze. Geïnspireerd op verschillende kinderspelletjes ontstaat een pingpongduet van woorden en beweging. Van hier-naar-daar, van hoog-naar-laag en weer over-en-weer. Het publiek wordt getriggerd om mee te bewegen en gaat ook actief aan de slag met de dansers via interactieve opdrachten.

In Willen Meten Wat Wij Weten creëren drie figuren een wereld vol lijnen en vormen. Geïnspireerd door meetkundige constructies tasten ze de grenzen van elkaar en de ruimte fysiek en figuurlijk af. Samen bouwen, verbouwen, leggen, verleggen, vormen, vervormen,... maar wat als er één iemand uitbreekt? Willen Meten Wat Wij Weten is een fysieke voorstelling, waar dans en live muziek samenkomen en de ruimte verleggen.

Bij een LAPdag wordt iedereen (kinderen én ouders) ondergedompeld in meer dan alleen voorstellingen. In alle hoeken en plekken van De Klap en Cinema Rix zij n er activiteiten te vinden. LAP neemt je tussen de voorstellingen mee op een parcours dansant doorheen de straten van Deurne. De groep start om 13 uur in Cinema Rix en eindigt om 16 uur in De Klap. Er zijn in- en uitloopopdrachten of knutselhoeken. Wat dacht je van een wankelend hinkelparcours of een muzikale bewegingsdrum? En passeer zeker ook even in de photobooth! Daar kan je je helemaal verkleden met kostuums van de voorstellingen om scènes na te dansen of foto’s te maken.

INFO

 

Voor deze LAPdag schrijf je je in voor het totaalconcept van twee voorstellingen en alle extra’s.
Willen Meten Wat Wij Weten vindt plaats in De Klap. 
Time Play gaat door in Cinema Rix.

LAP neemt je tussen de voorstellingen mee op een parcours dansant doorheen de straten van Deurne.
De groep start om 13 uur in Cinema Rix en eindigt om 16 uur in De Klap.

De familie LAPdag zit propvol dans, theater, workshops, spel en plezier voor het hele gezin!