Don Vitalski

Gewoon blijven ademen

Don Vitalski
het àllerbeste van 35 jaar Don Vitalski
vr 3 mrt 20:00
  • vr 3/03/23
    20:00
    Cinema Rix, Deurne
  • Tickets 14 EURO | 2 EURO kansentarief

De Antwerpse Nachtburgemeester Don Vitalski komt naar de Klap, speciaal om daar het allerbeste van zichzelf te geven, met een doortastende roetsjbaan van conferences over het leven zoals het is, een zuivere best-of van al zijn voorbije jaren op duizenden podia in Vlaanderen, Nederland, Canada en Suriname. Alleen voor slimme, sexy mensen met een zeer goeie smaak.

Hoe kan een mens met twee gebroken benen toch nog de straat oversteken? Waarom is het soms goéd als er, in de keuken, een broodrooster ontploft? Is er leven voor de dood? Waarom zijn relaties dikwijls beestachtig moeilijk? Al deze vragen worden één voor één beantwoord in een wervelende one man show, waar je ondersteboven van terug naar buiten komt… Van poëzie tot suspense, van romantiek tot reflectie, van taalgymnastiek tot dramatische expressie, van filosofie tot interactie, van dijenkletsers tot doordenkers. Wervelend vertolkt, sappig en solide. Onvergelijkbaar!

 

“Als ik de veelzijdige Vitalski bezig zie, word ik wel eens jaloers.”
(Philip Geubels in Humo)

“Bij Vitalski lijkt het soms alsof je naar Toon Hermans zit te kijken.”
(Raf Walschaerts in De Standaard)

“De drie grootsten zijn Alex Agnew, Wim Helsen en Vitalski.”
(Johan Petit in “Vlaanderen Lacht”)

“De beste humorist van zijn generatie vind ik Vitalski.”
(Kamagurka in De Morgen)

Als ik de veelzijdige Vitalski bezig zie, word ik wel eens jaloers.

Philip Geubels in Humo

Klapgedichten

Ter gelegenheid van de lancering van De Klap vroegen we aan Esohe Weyden en Don Vitalski een lanceringsgedicht te schrijven. Een fragment van beide gedichten vind je in ons Klapsalon. De volledige ged…