De Klap

De Nieuwe Noorderburen

Met Wilko Terwijn, Hassan el Rahaui, Felix Heezemans en Teun van den Elzen
do 8 dec 20:00
  • do 8/12/22
    20:00
    Cinema Rix, Deurne
  • Tickets 12 EURO | 2 EURO kansentarief

Je merkt het in ons programma, we maken werk van nieuw talent. Ook als het om humor gaat. Nieuwe stemmen, nieuwe humor, nieuwe manieren om te ontwapenen of net op de spits te drijven. Talent van eigen bodem, maar, daarmee zouden we de helft van de Nederlandstalige comedyscène overslaan. De meeste van onze comedians spelen vaak (en soms meer) in Nederland. Toch kennen we hier weinig van de getalenteerde Nederlanders. Tijd om daar wat aan te doen.

Samen met huisartiest Jeroen Leenders gingen we op zoek naar het neusje van de zalm onder de nieuwe noorderburen. Die presenteren we op twee avonden in Deurne. Wil je wat mee zijn en ook eens over de grenzen kijken? De occasionele Belgenmop zullen we in nederigheid aanvaarden.

Allemaal in Cinema Rix, de Deurnse Dafalgan die maar blijft geven!

Line-up

Wilko Terwijn
Wilko Terwijn is sinds 1995 stand-up comedian en heeft sindsdien overal wel gespeeld. Van New York tot Lowlands en alles daar tussen. Hij brak door met zijn Oudejaarsstand-up shows op TV en ging het theater in met zijn solo voorstellingen. Wilko was een vaste medespeler bij De Grote Improvisatieshow. Wilko werkt veel achter de schermen. Hij is één van de vaste hoofdschrijvers van de Comedy Central Roasts en deed dat ook voor Minister President Mark Rutte’s Correspondents Dinner

Hassan el Rahaui
Hassan el Rahaui is een van de snelst rijzende sterren binnen de Nederlandse comedy-wereld en wie hem heeft gezien, snapt meteen waarom. Want Hassan heeft een berg aan goede grappen over zijn Marokkaanse familie en een sympathieke stijl die meteen de harten van het publiek wint.

Felix Heezemans
Heezemans is afgestudeerd aan de Koningstheaterakademie te 's-Hertogenbosch. Hij heeft de Jury- en publieksprijs van de Culture Comedy Award van 2011 gewonnen.

Teun van den Elzen
Cabaretier Teun van den Elzen schrijft voor Dit Was Het Nieuws, won de jury- en publieksprijs van het Groninger Studenten Cabaret Festival, en speelde op Paaspop en Lowlands. “Seks en politiek. Meer kan ik er niet over zeggen.”

Line-up 2 maart 2023

Stephen Bell, Yunus Aktas, Emiel van der Logt, Tim Hartog