Lefto Early Bird live + Asa Moto + Aili

GRATIS VRIJDAGEN
vr 19 jul 19:00
  • vr 19/07/24
    19:00
    OLT Rivierenhof, Deurne
  • GRATIS


In juli en augustus kan je elke vrijdag naar een gratis show in OLT Rivierenhof komen. Van comedy over clubavonden tot middagshows vol nostalgie, een hele zomer lang! De Gratis Vrijdagen zijn een samenwerking tussen OLT Rivierenhof, De Klap en District Deurne. Je hoeft geen tickets te reserveren, maar vol is vol. Kom dus zeker op tijd wil je zeker zijn van een plaatsje!

 

Lefto Early Bird presents 'Motherless Father in Movement'
Lefto Early Birds passie voor muziek, dans en kunst komen op een onverwachte manier samen in de dansvoorstelling Motherless Father in Movement. De bekende DJ en producer creëerde voor dit project een uniek geluid dat het midden houdt tussen jazz, club en spirituele muziek. Het is deze bijzondere mix van invloeden die hem vervolgens aanzette tot het ontwikkelen van een dansvoorstelling. Motherless Father in Movement wordt gepresenteerd door Isabelle Clarençon, Joffrey Anane, Rashad Zangaba en Kassy Bondoko. Het album verschijnt in 2024.

 

Asa Moto
Asa Moto, het pseudoniem van Olivier Geens en Gilles Noë, brengt dansbare, idiosyncratische muziek. Sinds 2012 werken ze samen en ze brachten in 2016 hun eerste singles uit bij Soulwax' DEEWEE label, gevolgd door een tour met de 'From DEEWEE' album tour. Hun laatste EP 'Martino', uitgebracht bij hetzelfde label, is een verzameling van ijzersterke nummers waarmee ze hun grenzen als producers blijven verleggen. Hun analoge meesterschap is bovendien onmiskenbaar en typerend voor hun geluid. Het is dan ook geen toeval dat ze onder andere door de psychedelische Turkse band Altin Gün werden ingeschakeld om hun album ‘Yol' te produceren.

 

Aili
Aili, het Belgisch-Japans electro-pop duo van Aili Maruyama en Orson Wouters, ontstond na een toevallige ontmoeting in 2019. Hun diverse persoonlijkheden en spontane aanpak van muziek resulteerden in de succesvolle 'Dansu EP' in 2021. De titeltrack domineerde de Radio 1 VOX-lijst en leverde hen een nominatie op voor Studio Brussel De Nieuwe Lichting.

Het duo versterkte hun positie in België met lovende recensies van Rolling Stone en opmerkelijke videoclips, gevolgd door optredens op invloedrijke radiostations en extatische live shows in heel Europa. Uitgenodigd voor het Inspire Tokyo Festival in 2022, brachten ze een speciale Japanse editie van de EP uit. Dit voorjaar brachten ze hun debuutalbum 'Nandakke?' uit op Eskimo Recordings. Het album belooft een unieke mix van surrealistische electro-pop, vreugdevolle elektronica en meer, geïnspireerd door alles van eigenaardige Japanse mode tot Aili's vaders takoyaki-recept.

 

 

 

Onderdeel van